| نویسنده : آقای صنیع خانی

دستگاه ساندویچ ساز(اسنک ساز) و کاربرد های آن چیست؟ ویژگی های دستگاه ساندویچ ساز

در زمان های گذشته رستوران های زیادی وجود نداشت و بیشتر مسافران نمی توانستند غذای گرم بخورند. در آن زمان، آنها ساندویچ سرد درست می کردند و آن ها را می خوردند. و همچنین اگر هم می خواستند ساندویچ گرم درست کنند نیاز به آتش و محلی برای پختن آن ها نیاز داشتند. اما با گذشت زمان ساندویچ ساز ها اختراع شدند که نیازی به گرمای آتش ندارند و با کمترین امکانات می‌توانند ساندویچی خوشمزه و گرم را برای شما آماده کنند.

اگرچه امروزه اسنک ساز جزء لوازم ضروری آشپزخانه محسوب نمی‌شود اما اگر شما هم طرفدار ساندویچ های خوشمزه هستید و یا کودک کم سن در خانه دارید، دستگاه ساندویچ ساز یکی از پر مصرف ترین دستگاه های آشپزخانه شما خواهد بود. در ادامه همراه ما باشید تا شما را با دستگاه اسنک ساز، کاربردها و انواع آن‌ها آشنا کنیم.

دستگاه ساندویچ ساز چیست؟

خرید ساندویچ ساز دستگاهی کوچک و جم جور است که با کمک آن شما می توانید با مواد اولیه ای مثل پنیر، سبزیجات یا هر چیز دیگری ساندویچ های گرمی درست کنید و نوش جان کنید. این دستگاه ها بسیار محبوب هستند و مزایای بسیار زیادی دارند و توصیه میشود که اگر تاحالا از این دستگاه ها استفاده نکرده اید تهیه کنید و ساندویچ های دلخواه خود را بسازید. ساندویچ ساز که نام دیگر آن اسنک ساز است به خصوص برای افرادی که شاغل هستند و می خواهند یک صبحانه و یا شام مختصر آماده کنند و یا افرادی که وقتی برای آشپزی در شب را ندارند، و یا زمان هایی که برای عصرانه نیاز است تا فوری  و سریع یک ساندویچ آماده کرد بسیار مفید و کاربردی است.

مزایای ساندویچ ساز

استفاده از یک ساندویچ ساز sandwich maker مزایای بسیار زیادی دارد که از جمله این مزیت ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • بیشتر ساندویچ ساز ها کوچک و بسیار جم و جور هستند که به راحتی در آشپزخانه قابل نگهداری هستند.
  • ساندویچ ساز ها با توجه به کوچک بودنشان قابل حمل هستند و می توانید در مسافرت ها از آن ها استفاده کنید.
  • به دلیل جدا شدن قطعات دستگاه های ساندویچ ساز شما میتوانید به راحتی آنها را شستشو دهید و از این رو پاک کردن لکه ها و علائم روغن زیاد کار سختی نیست.
  • استفاده از ساندویچ ساز سالم است زیرا این دستگاه به شما کمک میکند تا از شر روغن های اضافی خلاص شوید و از این رو باعث میشود غذا سالم باشد.
  • درست کردن ساندویچ با ساندویچ ساز بسیار خوشمزه است.
  • از دستگاه ساندویچ ساز می توان برای تهیه وافل، املت، غذای کبابی یا انواع ساندویچ ها استفاده کرد.
  • عملکرد های ساندویچ ساز ها باعث شده است تا این کالا را به یک کالای چند منظوره تبدیل کند.
  • شما می توانید از ساندویچ ساز به عنوان گرم کردن غذا های مختلف هم نیز کمک بگیرید.

با توجه به این مزایا و کاربردی بودن این دستگاه بسیاری از افراد فکر می کنند که این دستگاه قیمت بالایی دارد اما اصلا جای نگرانی نیس. این دستگاه یکی از مقرون بصرفه ترین وسایل آشپزخانه است. این کالا در آشپزخانه یکی از ضروری ترین وسایل تلقی می شود و همچنین یک گزینه مناسب نیز برای هدیه دادن است.

مقاله پیشنهادی: راهنمای خرید سرخ کن بدون روغن

ساندویچ ساز چگونه کار میکند؟

این دستگاه دارای دو المنت حرارتی است که با اتصال دستگاه به برق، گرم شده و ساندویچ را برشته می‌کند. این دستگاه معمولا دارای قابلیت تنظیم دما است تا میزان تست شدن نان را خودتان انتخاب کنید.

انواع ساندویچ ساز

  1. ساندویچ ساز پرس پانینی

ساندویچ ساز پرس پانینی یک انتخاب محبوب برای کسانی است که عاشق ساندویچ کبابی هستند. این نوع ساندویچ ساز دارای دو صفحه گرم می باشد که می توان از آن برای کباب کردن ساندویچ استفاده کرد. بشقاب ها دارای برجستگی هایی هستند که روی نان علائم گریل ایجاد می کند که بافتی ترد به ساندویچ می دهد. ساندویچ ساز پانینی پرس همه کاره است و می توان از آن برای تهیه انواع ساندویچ ها از جمله پنیر کبابی، گوشت و ساندویچ ژامبون استفاده کرد. همچنین تمیز کردن آن آسان است و آن را به گزینه ای مناسب برای خانه های شما تبدیل می کند.

 

  1. ساندویچ ساز چهار برش

ساندویچ ساز چهار تکه گزینه ای عالی برای کسانی است که نیاز دارند چندین ساندویچ را همزمان درست کنند. این نوع ساندویچ ساز دارای چهار شیار می باشد که با استفاده از آن می توان چهار ساندویچ را به صورت همزمان تهیه کرد. ساندویچ ساز چهار تکه برای خانواده های پرجمعیت یا کسانی که دوست دارند از مهمان پذیرایی کنند بسیار مناسب است. همچنین استفاده و تمیز کردن آن آسان است و آن را به گزینه ای مناسب برای خانه های شلوغ تبدیل می کند.

 

  1. ساندویچ ساز وافل

ساندویچ ساز وافل نوعی ساندویچ ساز منحصر به فرد است که برای تهیه ساندویچ وافل طراحی شده است. این نوع ساندویچ ساز دارای دو بشقاب می باشد که می توان از آن برای تهیه وافل استفاده کرد. بشقاب ها الگوی منحصر به فردی دارند که بافتی شبیه وافل روی نان ایجاد می کند. ساندویچ ساز وافل برای کسانی که عاشق ساندویچ های شیرین و خوش طعم هستند عالی است. در این گزینه هم تمیز کردن اسنک ساز آسان است و با انتخاب آن خودتان بهترین وافل ها را در خانه درست کنید.

 

  1. ساندویچ ساز گردل

ساندویچ ساز گردل گزینه ای همه کاره است که می توان از آن برای تهیه انواع ساندویچ استفاده کرد. این نوع ساندویچ ساز دارای صفحه توری تخت است که می توان از آن برای پخت ساندویچ استفاده کرد. بشقاب توری برای تهیه پنینی، پنیر کبابی و انواع ساندویچ عالی است.

 

  1. ساندویچ ساز توستر

ساندویچ ساز توستر نوعی ساندویچ ساز منحصر به فرد است که برای تهیه ساندویچ برشته طراحی شده است. این نوع ساندویچ ساز دارای دو شیار می باشد که می توان از آن برای برشته کردن نان استفاده کرد. ساندویچ ساز توستر برای کسانی که عاشق ساندویچ های ترد هستند عالی است.

 

ساندویچ ساز چیست

محصولات پیشنهادی:

نحوه استفاده از ساندویچ ساز

کارکرد این دستگاه ها به صورتی است که شما ابتدا باید دستگاه اسنک ساز را روشن بکنید و بعد از مدتی که دستگاه گرم شد. ساندویچ های خود را درون جایگاه های داخل دستگاه بگذارید و درب را ببندید. بعد از گذشت مدت زمان برای پخته شدن ساندویچ ها، دستگاه را خاموش میکنید و ساندویچ های خود را برای سرو داخل ظرف میریزید. همچنین میتوانید از لامپ خبر برای گرم شدن و آماده شدن دستگاه برای چخت و پز استفاده کنید. در برخی از دستگاه ها نیز یک لامپ اتوماتیک گذاشته شده است که به محض روشن شدن دستگاه لامپ روشن میشود و بعد از گرم و آماده شدن دستگاه لامپ به طور اتوماتیک خاموش میشود و میتوانید غذای خود را برای پختن داخل دستگاه بگذارید.

در برخی از دستگاه های پیشرفته نیز از دو لامپ سبز و قرمز تشکیل شده است که لمپ قرمز به معنی دستگاه در حال آماده شدن است و لامپ سبز به معنی اینکه دستگاه قابل استفاده است. 

 

نکته هایی برای سالم نگه داشتن ساندویچ ساز

برای سالم نگه داشتن دستگاه های ساندویچ ساز سعی کنید همیشه قبل از استفاده با یک پارچه نم دار آن را تمیز کنید و لکه های قبل از استفاده را از بین ببرید و همچنین بعد از استفاده از دستگاه حتما سریعا چربی ها و لکه های بوجود آمده در دستگاه را پاک کنید تا این لکه ها روی هم انباشته نشود. همچنین باقی ماندن این لکه ها باعث میشود دستگاه طراوت و بوی خوش خود را از دست بدهد و رفته رفته غذا های بد بویی را به شما تحویل بدهد. برای جدا کردن تکه های سفت هرگز از وسیله تیز استفاده نکنید چون این کار باعث میشود به تفلون آسیب بزند و همیشه این را هم به یاد داشته باشید که برای تمیز کردن هرگز آب و مایع تمیز کننده را با همدیگر مخلوط نکنید.

  • بعد از استفاده از دستگاه ساندچی ساز با پارچه نمدار و تمیز کردن دستگاه خود را تمیز کنید.
  • دقت داشته باشید تا صفحات ساندویچ ساز را امتحان کنید و هیچ گونه ای از خرده نانی به آن ها نچسبیده باشد.
  • اگر این لکه ها و کثیفی ها جدا نمی شوند بهتر است تا کمی روغن بر روی آن بریزید و سپس بعد از مدتی آن ها را بشویید.
  • بهتر است قبل از استفاده از دستگاه، دستگاه خود را به برق بزنید تا قبل از گرم شدن.
  • به هیچ عنوان برای تمیز کردن دستگاه های سیم ظرفشویی ها و شوینده های نامناسب استفاده کنید چرا که ممکن است به لایه نچسب آن آسیب بزند و کارایی خود را از دست بدهد.
  • وجود لکه ها و کثیفی ها و حتی سس های باقی مانده باعث می شود تا محیط مناسبی برای رشد میکروب ها و باکتری ها فراهم شود.

جمعبندی : دستگاه ساندویچ ساز یا اسنک ساز

دستگاه ساندویچ ساز مناسب ترین وسیله آشپزخانه است که برای سبک زندگی پرمشغله قرن 21 تولید شده است. اگرچه آنها چندان گران نیستند، اما بهتر است ساندویچ ساز مناسبی را انتخاب کنید که ماندگاری بیشتری داشته باشد. برای انجام این کار، باید عوامل زیادی را در نظر بگیرید، یعنی توان مصرفی، کیفیت سطح، تنظیمات حرارت، اندازه و عملکرد دستگاه و کیفیت دسته. فراموش نکنید که برند سازنده آن را در نظر بگیرید. همچنین خرید از یک فروشگاه معتبر می‌تواند اطمینان شما را از خرید افزایش دهد.

مجموعه صنیع خانی آماده خدمت‌ رسانی و پاسخگویی به نیاز های شما در خرید و استفاده از این ساندویچ ساز است.

سوالات متداول (FAQ)

چگونه از ساندویچ ساز استفاده کنیم؟

  1. مرحله 1: ساندویچ ساز را روشن کنید و بگذارید دستگاه گرم شود.
  2. مرحله 2: ساندویچ خود را با چند پر کننده خوشمزه آماده کنید. 
  3. مرحله 3: ساندویچ ساز را باز کنید و ساندویچ خود را روی صفحه حرارتی پایینی قرار دهید.

تفاوت بین توستر و ساندویچ ساز چیست؟

سازگاری وجه تمایز اولیه بین توستر نان ساندویچ و ساندویچ ساز است . صفحه های سرامیکی توسط ساندویچ سازها برای تولید غذاهایی مانند ساندویچ، وافل و گوشت استفاده می شود. در مقابل، توستر نان از تابش گرما استفاده می کند و فقط می تواند برش های نان ساده را برشته کند.

مدت زمان پخت ساندویچ سازها چقدر است؟

 زمان پخت در ساندویچ سازهای مختلف و بسته به نوع مواد غذایی شما متفاوت است اما به طور میانگین با یک دستگاه ساندویچ ساز حدودا در 5 دقیقه می‌توانید یک ساندویچ صبحانه گرم و خوشمزه آماده کنید.
 
 

سوالات متداول

دستگاهی کوچک و جم جور است که با کمک آن شما میتوانید با مواد اولیه ای مثل پنیر، سبزیجات یا هر چیز دیگری ساندویچ های گرمی درست کنید و نوش جان کنید. این دستگاه ها بسیار محبوب هستند و مزایای بسیار زیادی دارند و توصیه میشود

کارکرد این دستگاه ها به صورتی است که شما ابتدا باید دستگاه را روشن بکنید و بعد از مدتی که دستگاه گرم شد. ساندویچ های خود را درون جایگاه های داخل دستگاه بگذارید و درب را ببندید. بعد از گذشت مدت زمان برای پخته شدن ساندویچ ها، دستگاه را خاموش میکنید و ساندویچ های خود را برای سرو داخل ظرف میریزید.

تگ ها:
ساندویچ ساز چیست؟ کاربرد و مزایای آن
دستگاه ساندویچ ساز چیست؟ ویژگی های دستگاه ساندویچ ساز
دستگاه ساندویچ ساز(اسنک ساز) و کاربرد های آن چیست؟ ویژگی های دستگاه ساندویچ ساز
لینک صفحه:

مقالات مرتبط

Related Article

شما هم می‌توانید در مورد این محصول نظر بدهید.

برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید