| نویسنده : ابوالفضل علی خواه

راهنمای خرید سینک ظرفشویی

خرید سینک و وسایل آشپزخانه یکی از مهم‌ ترین و پر دغدغه ترین خرید ها می ‌باشد ازآنجایی ‌که آشپزخانه قلب خانه به شمار می ‌رود بی ‌شک وسایل داخل آن نیز در زمره تأثیر گذار ترین وسایل در خانه به شمار می ‌روند. سینک ظرف ‌شویی از جمله وسایل آشپزخانه می‌ باشد که در زمره مهم ‌ترین و کاربردی ‌ترین بخش آشپزخانه به شمار می ‌رود شما برای هر اتفاقی به سراغ سینک ظرف‌ شویی می ‌روید مثلا برای شستشوی دست، ظروف، میوه، سبزی و دیگر موارد که ما مجبور هستیم در طول روز به ‌صورت مکرر از سینک ظرف‌ شویی استفاده کنیم. پس مهم است که ۱ سینک ظرف‌شویی درجه ۱ در خانه‌ هایمان داشته ‌باشیم حال برای خرید ۱ سینک ظرف‌ شویی ممکن است سوالاتی برای شما به وجود بیاید مانند این ‌که چه مدل سینک ظرف ‌شویی مناسب است؟ چه مدل سینک ظرف‌ شویی وجود دارد، مزایا و معایب سینک‌ های ظرف‌شویی چیست حال اگر قصد خرید یا تعویض سینک ظرف‌ شویی خود دارید و به‌دنبال ۱ راهنمای اساسی برای خرید سینک ظرف‌شویی می‌ باشید با لوازم ‌خانگی صنیع‌ خانی همراه باشید.

مقاله پیشنهادی : نکات مهم برای خرید سینک ظرفشویی گرانیتی

راهنمای خرید سینک ظرفشویی

انواع سینک ظرفشویی از نظر جنس

برای خرید سینک ظرف شویی بهتر است انواع سینک‌ های ظرف‌شویی را بشناسیم در این ‌جا ما انواع مختلف سینک‌ های ظرف ‌شویی را که شامل سینک‌ های استیل، شیشه و گرانیت می ‌شود را خدمت شما معرفی می ‌کنیم بنابراین شما می‌ توانید به صورت کامل انواع سینک‌ های ظرف‌ شویی را از نظر جنس بشناسید.

سینک گرانیتی

اولین سینکی ظرف‌ شویی معرفی ‌شده خدمت شما محصولی تولید شده از سنگ گرانیت می‌ باشد. سنگ گرانیت به‌ علاوه رزین و دیگر مواد در انواع رنگ‌ها تولید می ‌شود این نوع سینک دارای مزایا و معایبی می ‌باشد که از جمله معایب آن می‌ توان به احتمال شکسته شدن، ترک برداشتن، عرق کردن زیر ظرف شور و همچنین لک‌ های باقی ‌مانده در اثر ماندن آب قابل‌ مشاهده می‌ باشد اشاره کرد. اگر دوست دارید که از سینک‌ های رنگی استفاده کنید می‌ توانید این نوع سینک‌ های ظرف‌شویی گرانیتی را به‌ شرط خرید و کیفیت و ضمانت از لوازم‌ خانگی صنیع ‌خانی خریداری کنید.

سینک شیشه‌ ای

دومین محصول معرفی ‌شده خدمت شما سینک‌ های شیشه‌ای می ‌باشد. این نوع سینک ها که امروزه بسیار رونق پیدا کرده ولی مشکلات زیادی که برای آن‌ها وجود دارد فروش آن را کم کرده ‌است. از جمله مشکلاتی این سینک ها می ‌توان به نشان دادن لکه آب، خط و خش، احتمال شکستگی بسیار بالا، احتمال آب افتادن زیر رنگ، احتمال جدا شدن سینک ظرف ‌شویی از صفحه و غیره اشاره کرد. مجموعه صنیع ‌خانی این نوع مدل‌ها را زیاد توصیه نمی‌ کند ولی می ‌توانید نمونه‌ های برتر ما که معایب بیان ‌شده را بسیار کاهش می ‌دهد را از صنیع‌ خانی خریداری کنید.

سینک استیل

معمول ‌ترین نوع سینک‌ های ظرفشویی در آشپزخانه ایرانی می‌ باشد. این نوع سینک ها تماماً از جنس استیل و همچنین دارای رنگ استیل می‌ باشد. بنابراین هیچ ‌گونه خط و خش، آب‌ رفتگی، نشان ‌دادن لکه آب و غیره نمی ‌باشد و به‌ راحتی تمیز و شسته می ‌شود بنابراین می ‌توانید سینک‌ های استیل را به‌عنوان ۱ سینک فوق‌ العاده برای آشپزخانه خود انتخاب کنید.

انواع سینک ظرفشویی از نظر نوع نصب

از نظر نصب سینک ها به ۳ دسته توکار، روکار و زیر کار تقسیم‌بندی می ‌شوند.

سینک‌ های توکار

سینک‌های توکار در نوع نصب خود بدین ‌صورت بوده که صفحه کابینت برش خورده و سینک از بالا بر روی چوب یا سنگ نصب می ‌گردد که معمولاً نصب سینک بر روی چوب از پرطرف ‌دارترین و پرفروش‌ ترین نوع سینک‌ های ظرف‌شویی می‌ باشد.

سینک روکار

این سینک معمولاً دارای چارچوب بوده و صفحه کابینت در جلو و پشت آن قرار نمی‌گیرد و خود سینک به ‌تنهایی در کنار دیوار نصب می‌ گردد. این مدل از سینک‌ های ظرف‌شویی دارای طرف‌ داران خاص خود بوده و معمولاً کسانی که نسبت‌ به خراب شدن چوب پشت سینک حساسیت و نسبت‌ به آن دغدغه دارند این مدل سینک را انتخاب می‌ کنند.

سینک ظرف‌شویی زیر کار

از این سینک معمولاً برای آشپزخانه‌ هایی که از صفحه‌های کورین(سنگ مصنوعی) برای سنگ‌ های آشپزخانه استفاده می ‌کنند نصب می‌ گردد بدین ‌گونه که سنگ‌ های کورین نصب‌ شده در آشپزخانه برش خورده و لگن ظرف‌ شویی در زیر سنگ کورین نصب می ‌گردد.

سینک ظرفشویی کنجی

یکی دیگر از انواع سینک‌ های ظرف‌ شویی که در طرح‌های مختلف روکار، توکار و یا زیر کار می ‌تواند مورد استفاده قرار بگیرد سینک ظرف ‌شویی کنجی می ‌باشد. سینک ظرف‌ شویی کنجی برای نصب بر روی کابینت هایی که در گوشه آشپزخانه قرار دارد طراحی و تعبیه می ‌شود. این نوع سینک برای استفاده بهینه در آشپزخانه‌ هایی می‌ باشد که از فضای کوچک‌ تری برخوردار هستند. این بدان معنا نیست که سینک‌ های ظرف‌شویی کنجی امکانات کمتری دارند بلکه شما می‌ توانید از انواع مختلف این نوع سینک یعنی چند لگن یا لگن چپ و راست انتخاب کنید.

سینک ظرفشویی ایستگاهِ کاری

سینک ظرف ‌شویی ایستگاه کاری همان ‌طور که از نام آن پیداست سینکی است برای انجام کار های مختلف که در زمره جدید ترین و پر کاربرد ترین انواع سینک ‌های ظرف‌ شویی قرار می ‌گیرد. سینک ظرف‌ شویی ایستگاه کاری دارای چند صفحه پرکاربرد یعنی تخت، آب‌ چکان و بخش زه‌ کشی شده می‌ باشد. که شما می ‌توانید بر اساس نیاز خود آن‌ ها را بر روی سینک قرار دهید این نوع سینک پاسخ ‌گوی کار های روزمره شما مانند خرد کردن مواد غذایی، جهت خشک کردن ظروف شسته شده، خشک کردن میوه سبزی و غیره استفاده کنید. سینک ایستگاه کاری در انواع مختلف تک و چند لگن تولید شده و برای آشپزخانه‌ هایی با متراژ کم بسیار کارآمد و مفید است اما درصورتی‌ که از خانواده‌ پرجمعیتی برخوردار هستید و یا پخت ‌و پز فراوانی انجام می‌ دهید این نوع سینک نیاز شما را ممکن است نتواند تأمین کند.

مزایا و معایب انواع سینک ظرف شویی

با توجه به تقسیم‌بندی سینک‌ های ظرف‌شویی با توجه به نوع نصب آن‌ها می ‌توان مزایا و معایب آن‌ها را به‌ شرح زیر عنوان کرد:
سینک‌های توکار ازجمله مزیت‌های آن می‌ توان به ظاهر لوکس و طراحی‌ های متنوع آن اشاره کرد و همچنین ازجمله معایب آن می‌ توان به آسیب‌ پذیری کابینت‌های اطراف سینک اشاره کرد
در نوع سینک‌های روکار آب ‌بندی آن بسیار فوق‌العاده می‌ باشد بنابراین با خیال راحت می ‌توانید استفاده کنید از جمله معایبی که می ‌توان برای آن عنوان کرد ظاهر قدیمی آن می‌ باشد
و در نمونه ‌های زیر کار مزیت‌ های آن ظاهر مدرن و فوق‌العاده آن است و در آب‌ بندی تخصصی و عدم تحمل وزن زیاد ازجمله معایب آن می ‌باشد.

قیمت انواع سینک ظرفشویی

قیمت سینک ظرف‌شویی به مواردی چون جنس، ضخامت و همچنین تعداد لگن‌ها بستگی دارد و ارتباط چندانی با خود سینک و نوع سینک ندارد از نظر قیمت سینک ‌های ظرف‌شویی تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند و دامنه قیمت برحسب سینک‌ های ارزان تا سینک‌های لوکس قرار دارد.
در نهایت سختی و پیچیدگی نصب، علایق و سلیقه شما و هم چنین دکوراسیون مد نظرتان به خرید بهترین سینک ظرف‌شویی منجر می ‌شود.

5 نکته طلایی برای خرید سینک ظرف شویی

1- محل نصب سینک ظرفشویی
پیش‌از خرید سینک ظرف‌شویی ابتدا فضای آشپزخانه و محل قرارگیری سینک ظرف‌شویی را مشخص و اندازه‌گیری کنید سپس به سراغ خرید سینک ظرف‌شویی برویم. زیرا فضای آشپزخانه در انتخاب سینک ظرف‌شویی مهم است معمولاً آشپزخانه‌هایی که دارای فضای کم و کوچک هستند جهت استفاده بهینه از آشپزخونه از خرید سینک‌ های بزرگ خود داری می کنند.
2- نوع استفاده از سینک ظرفشویی
نوع استفاده از سینک ظرف‌شویی نکته دیگری است که باید هنگام خرید به آن توجه کنید شاید شما هم به این فکر کنید که مگر غیر از شستن ظروف و میوه از سینک ظرف‌شویی چه استفاده ‌هایی می ‌شود، ولی منظور ما از نوع استفاده چیز دیگری می‌ باشد برخی از سینک‌ های ظرف‌شویی از لگن ‌های کوچک‌تری برخوردار هستند بنابراین اگر شما نیاز دارید تا قابلمه ‌های بزرگ‌ تری را بشویید پس بهتر است از سینک ‌های بزرگ‌ تری استفاده کنید بنابراین نوع استفاده خود را قبل ‌از خرید مدنظر قرار دهید.
3- سایز سینک
در این بخش انتخاب شما به ۲ قسمت تبدیل می‌شود: ۱- این‌ که شما می ‌خواهید سینک جدیدی را جایگزین سینک قبلی کرده یا این‌که 2- می‌خواهید به‌ صورت کلی دیزاین و طراحی آشپزخانه جدیدی داشته باشید. اگر شما می ‌خواهید سینک قبلی خود را تعویض کنید برای خرید آن کار سختی نخواهید داشت و کافی ا‌ست سایز سینک قبلی خود را گرفته و با نمونه ‌های متنوع موجود در بازار مقایسه کرده و با توجه به آن سینک جدیدی را انتخاب کنید. اما در خصوص تغییر دیزاین و طراحی جدید شما کار سخت‌تری در انتخاب خواهید داشت اگر از آشپزخانه بزرگ‌ تری برخوردار هستید و نیاز دارید تا ۱ سینک بزرگ‌ تری داشته باشید با توجه به نظرات و ایده‌آل خودتان می‌ توانید سایز سینک خود را مشخص کرده و با توجه به نوع لگن‌ های آن‌ ها نیز سینک مدنظر خود را انتخاب کنید
4- مدل سینک
سینک‌ های ظرف‌شویی دارای مدل‌ های مختلفی می ‌باشد بعد از اندازه ‌گیری مناسب سینک ظرف‌ شویی برای آشپزخانه شما باید به سراغ مدل ‌های مختلف سینک ها برویم. در بالا انواع مختلف سینک ها مانند سینک استیل سینک‌های سنگی و سینک‌ های شیشه‌ای اشاره کردیم که هر کدام از این سینک ها نیز دارای انواع مختلفی از خود می‌ باشد که شما م ی‌ توانید انواع مختلف این سینک ها را با یکدیگر بررسی کنید و با توجه به نیاز و سلیقه خود سینک مدنظر خود را انتخاب کنید.
5- تعداد لگن
ازجمله نکاتی که باید هنگام خرید سینک ظرف‌شویی به آن توجه کرد تعداد لگن ‌های آن می‌ باشد تنوع موجود در تعداد لگن‌ ها شامل سینک‌ های تک لگن، ۲ لگن و گاهی ۳ لگن می‌ باشد. اما کدام یک از سینک ها مناسب آشپزخانه است:

  • سینک ظرف‌شویی تک لگن بزرگ

اگر در زمره خانواده‌های پرجمعیت می ‌باشید یا می‌ خواهید پخت‌وپز فراوان انجام دهید و نیاز به سینک ظرف‌ شویی دارید که قابلیت شستن قابلمه ‌های بزرگ در آن وجود داشته باشد بهترین انتخاب سینک‌ های ظرف‌ شویی تک لگن بزرگ می‌ باشد که به شما امکان این را می ‌دهد تا فضای زیادی را برای شستشو داشته باشید از نکات منفی این نوع سینک ها تک کاربردی بودن آن می ‌باشد یعنی شما در یک زمان فقط یک استفاده را می ‌توانید از سینک خود داشته باشید.

  • سینک ۲ لگنه

سینک ۲ لگنه دارای تنوع می‌ باشند. اولین نوع سینک‌ های ۲ لگنه شامل سینک هایی دارای ۱ لگن بزرگ و ۱ لگن کوچک می ‌باشد. دومین نوع آن سینک‌ های ۲ لگن با اندازه یکسان یعنی هر ۲ یک اندازه می ‌باشد که سینک‌ های ۲ لگنه در عمق و عرض آن نیز تنوع متفاوتی وجود دارد. که با توجه به نیاز خود می ‌توانید آن‌ها را انتخاب کنید

  • و اما سینک‌ های ۳ لگن

سینک‌های ۳ لگنه در سایز های بزرگ و کوچک تولید می ‌شوند که معمولاً دارای ۱ لگن کوچک و ۲ لگن بزرگ می‌ باشد. معمولاً این نوع سینک ها سلیقه ‌ای و در تنوع طرح‌ های مختلف وجود دارد.

برای خرید محبوب ترین ماشین ظرفشویی تکنو در سایت صنیع خانی کلیک کنید.

در نهایت

درنهایت این سلیقه، میزان فضای موجود و بودجه‌ی شما است که تعیین ‌کننده سینک ظرف‌شویی منزل شما می ‌باشد. بنابراین مجموعه صنیع‌ خانی با ارائه انواع مختلف سینک‌ های ظرف‌شویی و دیگر ابزارآلات مورد نیاز برای آشپزخانه در کنار شماست تا شما بتوانید با دکوراسیون متنوع انواع وسایل مورد نیاز خود را تهیه کنید.

تگ ها:
راهنمای خرید سینک ظرفشویی
لینک صفحه:

شما هم می‌توانید در مورد این محصول نظر بدهید.

برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید