| نویسنده : مهدی حمیدی

20 توصیه مهم برای نگهداری و جلوگیری از خراب شدن یخچال فریزر

مقدمه

یخچال فریزر یکی از دستگاه ‌های حیاتی هر خانه ای است، این 20 توصیه مهم را حتماً بخوانید! هر روزه از این دستگاه برای نگهداری مواد غذایی استفاده می ‌کنیم، اما برخورد های نادرست ما با یخچال می‌ تواند به خرابی آن منجر شوند و خساراتی را به دنبال داشته باشند. از تنظیم درست دما و استفاده از جاهای مناسب برای قرار دادن یخچال گرفته تا بررسی های دوره‌ای از وضعیت کلی یخچال. مراقبت از یخچال فریزر امری ضروری است. با ما همراه باشید تا از تخصص و تجربیات ما در این زمینه بهره‌مند شوید و از خراب شدن ناگهانی یخچال فریزرتان جلوگیری کنید.

مقاله پیشنهادی: معرفی یخچال فریزرهای هوشمند آینده

نکات مهم در نگهداری یخچال فریزر

20 نکته مهم در نگهداری یخچال فریزر

برای نگهداری و جلوگیری از خراب شدن یخچال و فریزر، باید یک سری نکات مهم رو رعایت کنید و تکرار این کار ها باعث سلامتی یخچال فریزر شما می شود که این رفتار به عنوان مراقبت ‌های روزانه بسیار حائز اهمیت است در ادامه برایتان توصیه های مهم را ارائه دادیم امید است که با رعایت آن ها از شر خرابی های پی در پی یخچال های خود راحت شوید ولی بهتر است قبل از اینکه یخچالتان خراب شود این کار ها را انجام دهید.

  1. مکان‌ یابی مناسب: یخچال را در محلی مناسب و دور از تابش مستقیم آفتاب قرار دهید تا به بهترین شکل عمل کند و از کاهش دمای داخلی و روشن ماندن زیاد موتور یخچال فریزر جلوگیری شود.
  2. نصب و جابجایی با احتیاط: هنگام نصب یا جابجایی یخچال فریزر، دقت کنید که کابل برق آسیب نبیند و به جریان هوا دسترسی داشته باشد.
  3. استفاده بهینه: دو شاخه را هرگز با کشیدن سیم از پریز جدا نکنید؛ همیشه آن را به ‌طور مستقیم از سر دو شاخه گرفته و از پریز خارج کنید.
  4.  خشک کردن یخچال: هنگام تمیز کردن یخچال، دو شاخه را از برق جدا کنید و از دست زدن به قسمت ‌های بسیار سرد یخچال خودداری کنید.
  5. عیب ‌یابی و ایمنی: از خم کردن، کشیدن و پیچاندن کابل برق خودداری نمایید و اطمینان حاصل کنید که سیم اتصال به زمین (ارت) به‌ درستی متصل شده باشد.
  6. محتویات انبساط‌ پذیر: اجناس شیشه‌ ای و قابل شکستن را در فریزر قرار ندهید تا از انبساط یا همان بزرگ شدن آن‌ ها جلوگیری شود.
  7. آموزش مصرف انرژی: در صورت امکان، یخچال را از طریق سیم خودش به برق وصل کنید زیرا استفاده از سیم رابط باعث بالا رفتن ولتاژ خروجی و قطع برق می‌ شود. البته در صورتی این کار را انجام دهید که نسبت به نوسانات پایدار برق منزل خود مطمئن هستید.
  8. ایمنی از حوادث: موقع نصب یخچال، آن را در محلی قرار دهید که در صورت بروز حادثه، سریعاً سیم آن را از برق بتوانید جدا کنید.
  9. ترازبندی دستگاه: یخچال باید تراز و مستقیم باشد تا از لرزش در حین کار جلوگیری شود و کارکرد بهینه ‌تری داشته باشد.
  10. دمای محیط نصب: دمای محیط نباید زیر 5 درجه سانتیگراد باشد؛ در غیر این صورت، روی کارکرد یخچال تأثیر می‌ گذارد.
  11. مراقبت از کابل برق: در صورت آسیب دیدگی کابل برق، تعویض آن را به سرویس کار مجاز یا کارخانه سازنده بسپارید و از دست کاری خودسرانه خودداری کنید.
  12. از افزایش طول سیم برق خودداری کنید و از ترانس برای اتصال دستگاه به برق استفاده کنید تا نوسانات برق شهر تنظیم و کنترل شود.
  13. محدودیت استفاده در مجاورت منابع حرارت زا: یخچال را در مجاورت وسایل حرارت زا مانند گاز، شوفاژ و آب گرمکن قرار ندهید.
  14. جلوگیری از برفک‌ های زیاد: لوله‌ های پشت یخچال را حداقل سالی دو بار گرد گیری کنید تا به جریان مناسب هوا کمک کنید و برفک‌ های زیاد ایجاد نشود.
  15. محفظه غذایی: از قرار دادن غذا های داغ در یخچال خودداری کنید و روی غذا ها را با درب یا محافظ‌ های مخصوص بپوشانید تا از ایجاد برفک بیشتر جلوگیری شود.
  16. جریان مناسب هوا: از استفاده از پارچه و ورق ‌های نایلونی روی طبقات یخچال فریزر و چسباندن ظروف به یکدیگر خودداری کنید تا از جریان مناسب هوا ممانعت نشود.
  17. استفاده پس از نصب: پس از نصب یخچال، قالب‌ های یخ و چند لیوان آب اول را دور بریزید تا ذرات داخل لوله ‌ها به داخل یخچال و مواد غذایی وارد نشوند.
  18. تمیز کردن یخچال: هرچند وقت یکبار یخچال خود را تمیز نمایید تا از به هدر رفتن انرژی و خطر برق گرفتگی جلوگیری شود.
  19. محافظت از بدنه: خش و ضربه روی درب یخچال را با ترمیم رنگ در صورت نیاز برطرف کنید تا دستگاه زیبا و مرتب باقی بماند.
  20. شروع به کار دستگاه: پس از اتصال یخچال به برق، بگذارید حداقل 3 ساعت به صورت خالی کار کند تا برودت آن به میزان کافی برسد و به بهترین حالت عمل کند. با رعایت این نکات، می‌ توانید عمر و کارایی یخچال و فریزر خود را بهبود دهید و از مصرف انرژی بهتری نیز بهره ‌مند شوید.

برای آشنایی با علت خرابی سنسور یخچال کلیک کنید.

توصیه های بسیار مهم در نگهداری از یخچال فریزر

دمای یخچال: برای نگهداری مواد خوراکی به صورت ایمن و جلوگیری از رشد باکتری‌ ها و میکروب‌ ها، بهتر است دمای یخچال را در محدوده 4 تا 7 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

درب‌ های یخچال: درب ‌های یخچال به ‌طور معمول گرمترین منطقه آن محسوب می ‌شوند. بنابراین، بهتر است موادی که مقاومت بیشتری در برابر فساد و خرابی دارند را در این قسمت قرار دهید. از قرار دادن تخم مرغ و مواد لبنی در این قسمت خودداری کنید تا از خراب شدن زود هنگام آن ها جلوگیری شود و در صورت لازم، لاستیک درب‌ های یخچال را تعویض کنید.

قفسه ‌های بالایی یخچال: قفسه‌ های بالایی یخچال دارای دمای ثابتی هستند و نسبت به بخش‌ های پایین ‌تر خنک‌ تر هستند. بهتر است موادی که به دمای ثابت نیاز دارند در این قسمت قرار گیرند.

بوی نامطبوع: اگر غذا های چند روز مانده در یخچال باعث ایجاد بوی نامطبوع شده‌اند، بهتر است علت این بو را از بین ببرید و در صورت لزوم محیط یخچال را تمیز کنید تا بوی نامطبوع از بین برود. همچنین با انجام راهکار های مناسب می‌ توانید از این بوی نامطبوع در یخچال خلاص شوید.

برای آشنایی با بهترین یخچال فریزر خارجی در ایران کلیک کنید.

دلایل ضرورت مراقب و نگهداری از یخچال

مراقبت و نگهداری مناسب از یخچال اهمیت بسیاری دارد، زیرا این اقدامات می ‌تواند به تأمین کارایی بالا، عمر طولانی و بهره‌وری انرژی این دستگاه کمک کند. مراقبت و نگهداری هم از لحاظ بهداشتی، هم مالی و هم  محیطی بسیار اهمیت دارند. به تعدادی از دلایل ضرورت مراقبت و نگهداری از یخچال در ادامه  اشاره کرده ایم:

  1. حفظ ایمنی غذا: مراقبت مناسب از یخچال، از رشد و گسترش باکتری ‌ها و میکروب ‌ها در غذا ها جلوگیری می ‌کند و امکان نگهداری مواد خوراکی به مدت طولانی را فراهم می ‌سازد.
  2. بهره‌وری انرژی: نگهداری از تنظیم دمای مناسب یخچال و اجرای صحیح مراحل تمیز کردن، باعث بهبود کارایی انرژی یخچال می ‌شود و از مصرف انرژی بیشتر جلوگیری می ‌کند.
  3. کاهش خطر خرابی: با رعایت نکات نگهداری، احتمال خرابی ‌ها و نقص‌ های یخچال کاهش می ‌یابد و از نیاز به تعمیرات مکرر و هزینه ‌های غیر ضروری جلوگیری می‌ شود.
  4. طول عمر بیشتر: مراقبت ‌های صحیح از یخچال، عمر مفید یخچال را افزایش داده و موجب استفاده بیشتر و بهتر از این دستگاه در دراز مدت می شود.
  5. حفظ ظاهر زیبا: با نگهداری مناسب از بدنه و قطعات یخچال، ظاهر زیبای این دستگاه برای مدت طولانی حفظ می ‌شود.
  6. جلوگیری از هدر رفت غذا: با مراقبت از مواد خوراکی و بهبود سیستم مرتب ‌سازی و نگهداری داخل یخچال، از هدر رفت غذا ها جلوگیری می‌ شود و همچنین صرفه ‌جویی در هزینه ‌ها محسوب می شود.
  7. بهداشت خانگی: یخچال یکی از محل‌ هایی است که بیشترین تعامل با غذا ها دارد، بنابراین مراقبت و نظافت مناسب  به بهداشت خانگی و سلامتی خانواده کمک می‌ کند.
  8. حفظ عملکرد بهتر: با تمیز کردن دوره‌ای و مراقبت از قطعات یخچال، عملکرد بهتر و مطمئن‌ تر این دستگاه حاصل می ‌شود.

حتما بخوانید: روش تنظیم دمای یخچال فریزر سامسونگ

سخن نهایی

در این مطلب مجموعه صنیع خانی تلاش کرده است تا هر آنچه که باعث خرابی و آسیب دیدن یخچال می شود را برایتان ذکر کند. بنابراین تمام موارد گفته شده هدفش رفاه، سلامتی و... می باشد که شما با این مراقبت ها و توصیه ها می توانید به بهترین شکل ممکن از یخچال فریزر خود مراقب کنید. همچنین اگر یخچال جدید خریداری کرده اید و نمیدانید چه کنید و یا اینکه به دنبال خرید یخچال فریزر از مراکز معتبر می باشید، مجموعه صنیع خانی عرضه کننده انواع لوازم خانگی علی الخصوص یخچال و فریزر در خدمت شماست تا نیاز شما عزیزان را مرتفع سازد.

برای مشاهده قیمت یخچال فریزر کلیک کنید.

تگ ها:
20 توصیه مهم برای نگهداری و جلوگیری از خراب شدن یخچال فریزر
لینک صفحه:

مقالات مرتبط

Related Article

شما هم می‌توانید در مورد این محصول نظر بدهید.

برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید