| نویسنده : ابوالفضل علی خواه

فر کانوکشن دار چیست و چه مزایایی دارد؟

اگرچه فرهای کانوکشن دار  و فرهای معمولی در ظاهر شبیه به هم به نظر می رسند ، اما وقتی به داخل آن هانگاه می کنید ، تفاوت بین این دو را به راحتی متوجه می شوید. برای بررسی فرکانوکشن دار ابتدا به تعریف و طرز عملکرد آن می پردازیم.

اگر قصد خرید مایکروویو با بهترین قیمت و کیفیت را دارید میتوانید محصول خود را از وبسایت ما با بهترین قیمت و کیفیت سفارش دهید.

فرکانوکشن دار و مزایای آن چیست؟

فر کانوکشن دار یک اجاق گاز دارای سیستم فن و خروجی است که هوای گرم را در حفره فر می گرداند.  هم چنین نقاط سرد و گرم را کاهش می دهد و باعث پخت یکنواخت ظروف در هر قفسه می شود. این فرها همچنین می توانند دارای یک عنصر گرمایش سوم به نام جابجایی واقعی باشند که به پخت سریع غذاها کمک می کند.

مزیت دیگر آن این است که فن و سیستم اگزوز میزان رطوبت فر را کاهش می دهد تا غذاها از بیرون ترد و قهوه ای شوند و در داخل آن آبدار باقی بمانند.

اکثر فرهای کانوکشن دار دارای تنظیم کانوکشن هستند. این تنظیم، فن ، سیستم اگزوز و عنصر گرمایش سوم را فعال می کند. تنظیم کانوکشن را می توان روشن یا خاموش کرد و امکان تنوع بیشتر را فراهم نمود. وقتی تنظیم کانوکشن روشن است ، از مزایای اجاق گاز خود نهایت استفاده را می توانید ببرید. هنگامی که تنظیم کانوکشن خاموش است ، اجاق گاز شما درست مانند یک اجاق معمولی و حرارتی عمل می کند.

از دیگر مزایای فرهای کانوکشن دار می توان به پخت و تفت سریعتر، گرم شدن سریع، قابلیت پخت همزمان چندین غذا اشاره کرد.

مقاله پیشنهادی: اجاق گاز صفحه ای یا مبله؟

فر کانوکشن دار چیست

چه موقع باید از تنظیم کانوکشن استفاده کرد؟

برای اکثر کارهای آشپزی ، برشته کردن و پخت مواد غذایی از جمله گوشت ، سبزیجات ، ماهی، کلوچه از تنظیم کانوکشن فرخود استفاده کنید.

با تفت دادن کانوکشن، گوشت هایی مانند مرغ و بوقلمون لایه بیرونی ترد و خوشمزه ای پیدا می کنند، در حالی که در داخل آن آبدار می مانند.

با پخت کانوکشن ، کوکی ها و کلوچه ها بسته به محل قرارگیری آنها در حفره فر ، بهتر پخته می شوند. برای  به دست آمدن نتایج مطلوب ، با متمرکز کردن ظروف پخت، روی چندین قفسه در حفره فر ، از پخت چند طبقه استفاده کنید.

برای برخی از مواد غذایی پخته مانند کیک ، نان سریع ، کاسترد و سایر دسرها و شیرینی های ظریف ، از تنظیمات معمولی فر استفاده کنید.

نحوه استفاده از فر کانوکشن دار

برای  پخت و پز با فر کانوکشن دار این مراحل را باید دنبال کنید.

  • دستورهای غذا را بررسی کنید.

اگر با فر کانوکشن غذا می پزید ، دستور غذا را بررسی کنید تا ببینید چطور باید زمان/دما را تنظیم کنید. در حالی که اکثر دستور العمل ها برای فرهای معمولی نوشته می شوند ، برخی از دستور العمل ها، زمان و دمای مناسبی را برای پخت و انتقال حرارت توصیه می کنند.

  • تنظیم دما

یک راه حل خوب برای جابجایی فن این است که به سادگی 25 درجه فارنهایت را از دمای ذکر شده کم کنید. تنظیم زمان و دما بسته به حفره فر می تواند متفاوت باشد. اما اگر دستور پخت کلوچه مورد علاقه شما به شما می گوید که تا 325 درجه فارنهایت گرم کنید ، دما را روی 300 درجه فارنهایت می توانید تنظیم کنید.

  • تنظیم زمان

 زمان ذکر شده را در 0.75 ضرب کنید. برای مثال ، اگر دستور پخت شیرینی شما 40 دقیقه طول می کشد ، آن را به 30 دقیقه می توانید تنظیم کنید.

  • پیش گرم کنید.

فر خود را روی دمای تنظیم شده گرم کنید. یک ویژگی  فرهای کانوکشن این است که به سرعت گرم می شوند.

  • غذا را سرخ کنید یا بپزید.

تایمر خود را برای زمان تنظیم شده قرار داده و ظروف خود را روی قفسه های فر قرار دهید تا حرارت ثابت و پخت انجام شود. از تنظیم برشته کانوکشن برای لایه بیرونی قهوه ای و ترد روی گوشت ها می توان استفاده کرد.

برای خرید لوازم خانگی با بهترین قیمت و کیفیت از برترین برند های معتبر خارجی و ایرانی کلیک کنید.

باید و نباید ها برای استفاده از فر کانوکشن

  • زمان و دمای فر را برای بهترین نتیجه ی پخت تنظیم کنید.
  • برای افزایش گردش هوا از ظروف آشپزی و وسایل پخت مناسب استفاده کنید.
  • برای برشته شدن ، قهوه ای شدن و ترد کردن از تنظیم برشته کانوکشن استفاده کنید.
  • با وسایل آشپزی بلند و بزرگ فن فر کانوکشن را مسدود نکنید.
  • اجاق گاز خود را بیش از حد پر و شلوغ نکنید. ازدحام بیش از حد می تواند باعث کاهش کارایی فر شود.
  • از تنظیم کانوکشن خود برای دسرهای مرطوب و ظریف و محصولات پخته مانند چیزکیک ، نان موز و... استفاده نکنید.
تگ ها:
فر کانوکشن دار چیست و چه مزایایی دارد؟
بررسی فر کانوکشن دار
لینک صفحه:

شما هم می‌توانید در مورد این محصول نظر بدهید.

برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید