| نویسنده : ابوالفضل علی خواه

معرفی کامل اجزا و قطعات جارو شارژی

 

مقدمه

جارو شارژی ها نمونه ‌های جدید تر از جارو برقی ها می ‌باشند که از تکنولوژی جدید تری نسبت به جارو برقی‌ها بهره ‌مند هستند و تفاوت آن‌ ها در باتری آن‌ ها و طراحی و دیزاین شان می‌ باشد. برای این‌که ما بتوانیم نوع فعالیت و عملکرد جارو شارژی را بهتر بشناسیم نیاز است تا به‌ طور کامل با قطعات آن ‌ها آشنا شویم که این اتفاق در هنگام خرید نیز کمک قابل‌ توجهی به مصرف‌ کنندگان می کند.

 با توجه به این‌ که معمولاً تعمیرکاران لوازم خانگی و تولید کنندگان می ‌دانند که این جارو ها از چه قطعاتی تشکیل شده‌ است و بسیاری از مصرف‌ کنندگان نسبت‌ به این موضوع نا آگاه می ‌باشند و به همین هنگام خرید و تعمیر باعث می شود تا سرشان کلاه برود و ..

 مجموعه صنیع خانی در این بخش در کنار شما است تا به‌ طور کامل نسبت‌ به معرفی کامل اجزا و قطعات جارو شارژی بپردازد تا شما نیز به ‌خوبی با قطعات و وظایف آن ‌ها آشنا شده و هنگام خرید با ذهن بازتری نسبت‌ به انتخاب جارو شارژی خود اقدام کنید بنابراین توصیه می ‌شود تا انتهای این مطلب با مجموعه صنیع خانی همراه باشید.

مقاله پیشنهادی : با جارو روباتیک بیشتر آشنا شوید

 

قطعات تشکیل دهنده جارو شارژی

قطعات تشکیل دهنده جارو شارژی

 همان ‌طور ‌که گفته شد ما در این مقاله نسبت‌ به معرفی قطعات تشکیل‌ دهنده جارو شارژی و و ظایف آن‌ ها خواهیم پرداخت بنابراین در ابتدا به سراغ معرفی قطعات تشکیل‌ دهنده جارو شارژی می‌ رویم.

 جارو شارژی از قطعاتی که شامل؛ باتری، بدنه و باکس جارو، پایه و استند شارژ جارو، محفظه و قاب کیسه‌ جارو، کیسه جارو، ابزار آلاتی چون گوشه گیر ها، مبل پاک‌ کن‌ ها، و مخزن و در نهایت از ۱ موتور تشکیل شده‌ است.

 برویم تا با وظایف قطعات نام ‌برده به ‌طور کامل آشنا شویم.

موتور جارو شارژی

 بی ‌شک مهم‌ ترین قطعه جارو شارژی موتور آن می ‌باشد که در قدرت جارو کردن و تمیز کردن نقش مؤثری ایفا می ‌کند. بنابراین می‌ توان موتور را قلب جارو شارژی عنوان کرد که به ‌طور کلی وظیفه مکش گرد و غبار و زباله ‌های محیط جارو کردن را بر عهده دارد.

 کیسه جارو شارژی

 دیگر قطعه مهم و تأثیرگذار در عملکرد جارو شارژی کیسه یا پاکت محل ذخیره زباله ‌ها و آشغال‌ ها می ‌باشد که این کیسه‌ ها در ۲ نوع یک بار مصرف و دائمی تولید و عرضه می‌ شوند. پاکت‌ های دائمی ۵ لایه بوده و از دوام بیشتری برخوردار هستند در خصوص کیسه‌ های یک‌ بار مصرف نیز باید بدانید که جنس آن‌ ها از الیاف بوده و معمولاً تا چند بار محدود می‌ توان از آن‌ ها استفاده کرد.

 باتری جارو شارژی

سومین عضو جارو شارژی ها باتری آن‌ ها می ‌باشد که مصرف‌کننده را بی‌ نیاز از برق مستقیم می‌ کند باتری ‌ها اغلب دارای قدرت الکتریکی ۱۲ ولتی بوده و در مدت زمان بسیار کمی جارو را به‌ طور کامل شارژ می‌ کنن

نکته قابل‌ توجه در خصوص نحوه شارژ کردن باتری ‌ها این است که برای شارژ کردن نسبت‌ به توضیحات محصول توجه کافی داشته باشید و از زمان تعیین ‌شده برای شارژ کردن باتری آن تجاوز نکنید.

 فیلتر جارو شارژی

 فیلتر یکی از قطعات موجود در جارو شارژی است که در زمان روشن بودن دستگاه وظیفه جمع کردن ذرات معلق در داخل جارو را بر عهده دارد همچنین به نمایش گذاشتن توان مکش جارو شارژی نیز از دیگر وظایف فیلتر ها می‌ باشد بنابراین اگر زمانی کیفیت مکش جاروی شما کاهش پیدا کند ابتدا می‌توان مشکل را در خراب بودن فیلتر جستجو کرد.

 استند شارژر جارو شارژی

 یکی از قطعاتی که به ‌صورت خارجی بوده ولی از اجزاء مهم جارو شارژی می‌ باشد استند شارژر آن است. استند ها متناسب با نوع جارو شارژی طراحی می ‌شوند که جارو شارژی را بر روی آن قرار می ‌دهید تا شارژ شود نکته قابل ‌توجه مدت مشخصی برای شارژ شدن جارو شارژی ها وجود دارد که نسبت‌ به آن باید توجه کافی داشته باشید.

 صفحه کنترل جارو شارژی

 بر روی جارو شارژی ها یک صفحه کنترل که دارای کلید هایی می ‌باشد تعبیه شده ‌است که یک کلید به جهت خاموش و روشن کردن جارو شارژی و کلیدی دیگر که در برخی از جارو شارژی ها مشاهده نمی ‌شود مربوط به تنظیم قدرت و سرعت مکش جارو شارژی می‌ باشد که با استفاده از آن می ‌توانید میزان قدرت را تغییر دهید.

 غلتک جارو شارژی

 یکی از اجزاء مهم و تأثیرگذار در کیفیت جارو شارژی غلتک ها و برس هایی هستند که در سر یا انتهای جارو شارژی قرار گرفته است که به ‌طور کامل با سطوح یا محل‌ هایی که قصد جارو کردن آن‌ ها را داریم تماس برقرار می‌ کند. به‌ طور کلی می‌ توان دو مین عاملی که در کاهش قدرت مکش جارو برقی تأثیر گذار است را برس جارو شارژی عنوان کرد که برای درست کار کردن آن می ‌بایست حتماً غلتک را تمیز کنیم.

 باکس یا بدنه جارو شارژی

 باکس یا همان بدنه جارو شارژی قالبی است که تمام اجزاء تشکیل ‌دهنده جارو شارژی غیر از استند شارژر و خرطومی آن درون آن قرار دارند و وظیفه هم ‌بستگی و محافظت از قطعات را در مقابل ضربات و گرد و غبار های خارجی به‌ عهده دارد.

 خرطومی جارو شارژی

 بسیاری از افراد معتقدند که جارو شارژی ها دارای خرطومی نمی ‌باشد ولی همان لوله ‌ای که برس یا غلتک جارو شارژی به آن متصل می‌ شود را خرطومی می‌ نامند که می ‌توان قطعات دیگر شارژر جارو شارژی را مانند گوشه گیر ها و موج پاک ‌کن‌ ها را به خرطومی متصل نمود و عامل تأثیر گذاری در تمیز کردن سطوح مختلف می‌ باشد.

 نکاتی که هنگام خرید جارو شارژی باید به آن توجه داشت

 تا این‌ جای مبحث به‌ خوبی با قطعات و اجزاء تشکیل ‌دهنده جارو شارژی آشنا شدید بنا براین هنگام خرید جارو شارژی مواردی را باید مد نظر قرار داد. مهم‌ ترین نکته‌ای که هنگام خرید جارو شارژی باید به آن توجه داشته باشیم توان مصرفی آن‌ ها می ‌باشد که معمولاً توان مصرفی جارو شارژی ها برابر با ۱۲ ولت بوده و حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه نیز قابلیت استفاده دارند همچنین اگر برای استفاده در ماشین‌ ها می‌ خواهید از جارو شارژی استفاده کنید بهتر است که نمونه ‌هایی را انتخاب کنید که قابلیت شارژ با فندکی ماشین را داشته باشند.

 هنگام خرید به جنس بدنه جارو شارژی نیز توجه داشته باشید معمولاً بسیاری از جارو شارژی ها از بدنه ‌ای با پلاستیک فشرده تولید می‌ شوند که دلیل استفاده از این محصول نیز وزن پایین آن می ‌باشد ولی بدنه‌ های پلاستیکی بسیار آسیب‌ پذیر تر از بدنه ‌های فلزی هستن بنابراین هنگام استفاده باید به آن توجه کافی داشت.

مقاله پیشنهادی : جارو شارژی بخریم یا جارو برقی؟

 

مزایای جارو شارژی

 مزایای جارو شارژی

 شاید زمانی ‌که اسم از جارو شارژی می ‌آید با خودتان بگویید که جارو برقی ها بهتر هستند و زمانی‌ که ما می‌ توانیم به‌ راحتی و در مدت زمانی‌که دوست داریم از جارو برقی استفاده کنیم چرا باید به سراغ جارو شارژی ها برویم اما بی ‌شک تولید کنندگان مزایایی را در جارو شارژی ها دیده‌اند که نسبت‌ به تولید آن اقدام کرده‌ اند از جمله این مزایا می‌ توان به قابلیت استفاده به در محیط‌ هایی که برق وجود ندارد، سبک بودن، تولید صدای کم‌تر، کیفیت مکش بالاتر، قابلیت استفاده در محیط‌ هایی که جارو برقی نمی‌ تواند آن محیط‌ ها را تمیز کنند، نگه‌ داری آسان‌ تر و اشغال فضای کم‌ تر، دو منظوره بودن (برخی از جارو شارژی ها قابلیت مکش آب را نیز دارند که این امکان برای جارو برقی ها وجود ندارد) قابلیت کنترل و برنامه‌ ریزی و داشتن تایمر و غیره از مزایای فوق ‌العاده جارو شارژی ها می‌ باشند.

 بهترین برند های جارو شارژی

 وجود برند های متنوع در بازار جارو شارژی ها می ‌تواند محبوبیت این محصول را نشان دهد. تولید کنندگان برند های بسیار زیاد و متنوعی از جارو شارژی ها را ارائه کرده ‌اند ولی از بهترین برند ها و مارک‌ های جارو شارژی موجود در بازار ایران می‌ توان به برند های بوش، آاگ، فیلیپس، الکترو لوکس، بلک اند دکر، فیکر و کنوود اشاره کرد.

 خرید جارو شارژی

 بی ‌شک خرید جارو شارژی یکی از دغدغه‌ های اصلی مصرف‌ کنندگان می ‌باشد. با توجه به تنوع برند ها و زیادی این محصولات و همچنین وجود کیفیت ‌های متفاوت و عدم اطمینان مصرف ‌کنندگان نسبت ‌به برند های مختلف می ‌توان گفت که مجموعه صنیع خانی بهترین روش خرید جارو شارژی را برایتان فراهم آورده است شما می‌ توانید به آسانی به سایت مجموعه صنیع خانی مراجعه کرده و در قسمت محصولات انواع جارو شارژی ها را مشاهده کنید. نقطه عطف ماجرا از این ‌جهت است که شما می‌ توانید تمامی ویژگی ‌های محصولات را مشاهده کرده و با یکدیگر مقایسه کنید و در انتها نسبت ‌به خرید خود با اطمینان کامل اقدام کنید. تمامی محصولات دارای ضمانت سلامت و اصالت برند می ‌باشد و در صورت وجود، خدمات پس‌ از فروش نیز ارائه می ‌گردد.

تگ ها:
معرفی کامل اجزا و قطعات جارو شارژی
لینک صفحه:

شما هم می‌توانید در مورد این محصول نظر بدهید.

برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید